Informasjon om oss

Fosenhus AS er en byggentreprenør med tilholdssted i Ørland Kommune. Vi utfører alt innen bygg og anleggsarbeider, for private og offentlig sektor. Bedriften har i dag 50 ansatte omsetter for rundt 170 millioner årlig.

Fosenhus AS er en byggentreprenør med tilholdssted i Bjugn, Ørland Kommune. Idag har bedriften over 50 ansatte, og omsetter for nærmere 180 millioner kroner eks mva. Bedriften har over lang erfaring i bransjen, og har høy kompetanse innenfor tømmer, snekkerarbeid og betongarbeider. 

Vi utfører alt innen bygg og anleggsarbeider, for private og for offentlig sektor. 

Fosenhus AS ble stiftet i 1988, men har røtter helt tilbake til 1960-tallet.

Våre virksomhetsområder er kort sagt; alt innen tømmer, snekker og betongarbeid. 

Bedriften har idag over 50 dyktige medarbeidere. 

Fosenhus har de siste årene uført oppdrag som strekker seg fra bygging av eneboliger, fritidsboliger og leiligheter, -til betongkaier, restaurering av fyrtårn, barnehager, skoler og næringsbygg. Dette gjør at vi har den erfaringen og styrken til å kunne ta på oss det meste innenfor bygg og anleggsarbeider.

"Vår styrke er vår allsidighet."

Utdypende om oss:

Fosenhus AS har tradisjon med elementproduksjon av ytterveggselementer. Dette gir oss et konkurransefortrinn da store deler av boligen blir bygd under gode arbeidsforhold og i et kontrollert klima. Dette er positivt og kommer kunden til gode. 

Bedriften har lang erfaring fra bygging av skoler, barnehager og boliger. De siste årene har vi hatt flere kontrakter med støyisolering for Forsvarsbygg i forbindelse med basen ved Ørland Flystasjon. 

Vi er forhandler av Vestlandshus, og kan tilby hus, hytter og garasjer fra deres sortiment, eller vi kan tegne etter dine ønsker og behov. 

Vi er en godkjent lærebedrift, og godkjenning for utførelse av asbestsanering. 

Bedriften innehar lastebiler, kranbil, hjullastere, og flere mobilkraner. Største mobilkran er Tadano Faun ATF-60-3.